KARTONI I ODRADJIVANJE SUSPENZIJA

 1. Kartoni se evidentiraju za Ligu dok se za Kup, L.S / L.E ne evidentiraju.
 2. Dva žuta kartona u Ligi – 1 meč neigranja .
  *Dva žuta kartona na meču (crveni) – 1 meč neigranja .
  *Direktan crveni karton – 2 meča neigranja .
 3. Igrac koji ima drugi zuti ili crveni karton odmah u narednom neodigranom kolu po rasporedu ne igra.Ako je recimo dobio u 14 kolu ne igra u 15 kolu ( nebitno da li je igrac igrao 17,16 pa tek onda 15 kolo).
 4. Ukoliko igra igrac pod suspenzijom utakmica ce biti registrovana sluzbenim rezultatom 3-0 za protivnika a vlasnik se  kaznjava i novcanom kaznom u iznosu od 5 mil.
 5. Ukoliko igra igrac koji ne pripada tom timu utakmica ce biti registrovana sluzbenim rezultatom 3-0 za protivnika , A SVE  UTAKMICE U KOJIMA JE IGRAO bice upisane za protivnike nebitno kad je menadzer uhvacen u prevari. ( Posebno se gleda prva polusezona tj druga )


  6. Ukoliko neko od menadzera koristi igraca sa OVR vecim ili manjim u odnosu na update koji je preciziran za tu sezonu sve utakmice u toj nedelji u kojima je igraj igrao bice upisane za protivnika sl.rez 3:0

  (Pravilo vazi posebno za L.S, za kup ili ligu) kaznjava se samo u takmicenju u kom je uhvacen u prevari a u kojima je igrac igrao.

  Potrebno je dostaviti sliku iz formacije sa tog meca gde se vidi veci ili manji ovr. 

  *Svi koji su u ekipi zamenili igrace po zadnjem update-u koji je preciziran za tu sezonu a ipak nisu obavestili admine da izvrse promenu i na sajtu bice kaznjeni 5 mil po svakom igracu kojeg admini nadju da se ocena ne slaze na sajtu i na eFootball.

  *Trener ne moze biti iz liste MANAGER PACK
  (oduzimanje bodova u svim mecevima u koima je koriscen)

  (Pravilo vazi posebno za L.S, za kup ili ligu) kaznjava se samo u takmicenju u kom je uhvacen u prevari a u kojima je igrac igrao.